Beograd

BeogradUkoliko još uvek niste posetili Beograd, onda bi definitivno trebalo da to uradite. Turistički gledano, Beograd je jedna od najatraktivnijih destinacija jugoistočne Evrope. Kao glavni grad Srbije, Beograd ima oko 1.600.000 stanovnika što ga čini četvrtim najvećim gradom jugoistočne Evrope posle Istanbula, Atine i Bukurešta. Zbog svoje pozicije na ušću Dunava i Save, ali i zbog svoje tradicije i duha, Beograd u svakom smislu vredi posetiti.


Ako planirate posetu Beogradu, nemojte dozvoliti da Vam prevoz do Beograda predstavlja problem. Uz Airport transfer Belgrade možete dobiti najjeftiniji taksi prevoz (bilo da vam je potreban prevoz do aerodroma Nikola Tesla ili do bilo koje druge lokacije) i najjeftiniji kombi prevoz do Beograda iz bilo kog mesta u regionu.


Iznajmljivanje vozila sa vozačem kao najbolja odluka za prevoz do Beograda

 

Beograd ima mnogo turističkih atrakcija koje može da ponudi posetiocima. Među najpopularnije spadaju Skadarlija, Gardoš, Kalemegdan, Knez Mihajlova ulica, Narodni muzej, Milošev konak, Beli dvor, izletište Košutnjak, Ada ciganlija i još mnogo toga. Osim ovoga, Beograd je domaćin mnogih manifestacija kao što su FEST (filmski festival), BITEF (medjunarodni teatarski festival), BELEF (beogradski letnji festival), BEMUS (muzicki festival), Beogradski sajam knjiga, Beer fest (festival piva), itd. Uz to, Beogrd ima i avio kompaniju Aer Serbia sa aerodromom Nikola Tesla.

Za koju god od atrakcija ili manifestacija da se odlučite, Airport transfer Belgrade vam može ponuditi najadekvatniji prevoz do Beograda. Evo nekih od opcija sa prednostima koje pružaju.


Taksi prevoz do Beograda

 

U ponudi Airport transfer Belgrade-a nalazi se taksi prevoz. Ova vrsta prevoza idealna je za jednu ili nekoliko osoba. Porodice sa malom decom, mogu računati i na sedišta za decu. U zavisnosti od toga do koje lokacije u Beogradu bi trebalo da dođete, možete odabrati idealan aranžman za vas. U ponudi je prevoz „od vrata do vrata“ koji je idealan ukoliko bi trebalo da dođete na tačnu lokaciju bez problema u nalažanju iste. Ukoliko Vam je potreban prevoz do aerodroma Nikola Tesla, mi Vam možemo ponuditi najjeftiniji taksi do aerodroma.


Kombi prevoz do Beograda

 

Kombi prevoz do Beograda je idealan vid prevoza za grupe od više ljudi ili putnika sa većom količinom prtljaga. Ukoliko Vam je potreban kombi sa vozačem, onda razmotrite poundu Airport transfer Belgrade-a. U ponudi je kombi prevoz „od vrata do vrata“ što je idealno ukoliko ne poznajete Beograd dovoljno dobro. Uz to, tu je i kombi prevoz do aerodroma Nikola Tesla.

 

Minibus prevoz do Beograda

 

Prevoz putnika minibusom je idealan za grupe putnika koje posećuju Beograd u okviru ekskurzija. Moguć je prevoz iz bilo kog mesta iz regiona do bilo koje lokacije u Beogradu. Naravno, moguće je iznajmiti i minibus do aerodroma Nikola Tesla.
Cena prevoza po kilometru i fiksna cena prevoza.

Na sajtu Airport transfer Belgrade-a postoji opcija da se izračuna cena prevoza po kilometru. Sve što je potrebno je da ukucate početnu i odredišnu destinaciju i izračunaće vam cenu koja je fiksna. Na primer, koliko se odlučite za kombi prevoz putnika, cena po kilometru kod nas će svakako biti izuzetno pristupačna. Isto važi i za druge vidove prevoza.

 

Zbog ograničene ponude vozila, predlažemo da na vreme rezervišete svoj prevoz do Beograda. Za dodatne informacije, možete nas kontaktirati.