Borsko jezero

Borsko jezeroBorsko jezero se nalazi na samo 17 km od grada Bora, u podnožju planine Crni vrh. Jezero je nastalo 1959. godine podizanjem brane i pregrađivanjem Brestovačke reke. Dubina vode u Borskom jezeru dostiže i do 48 m. U letnjim mesecima temperatura vode dostiže do 25°C, što je idealno za ljubitelje kupanja. Jezero je okruženo listopadnim i četinarskim šumama, proplancima i livadama. Na samoj obali jezera nalaze se hoteli „Jezero“ i „Metalurg“, kao i auto-kamp kapaciteta 300 kamp kućica.


Ukoliko želite i Vi da uživate na ovom divnom jezeru, sve probleme oko prevoza prepustite Airoport Transfer Belgrade-u. Iznajmljivanje vozila sa vozačem je naša glavna delatnost. Ostaje samo da odaberete vid prevoza koji Vama najviše odgovara.

 

Da li vam je potreban kombi sa vozačem ili taksi prevoz?

 

Tokom leta i zime mnoga sportska društva rado posećuju Borsko jezero za pripreme svojih sportista za predstojeću sezonu. Zbog većeg broja putnika, javlja se potreba za kombi prevozom. Airport Transer Belgrade nudi iznajmljivanje kombija sa vozačem. Ovaj vid prevoza pokazao se kao veoma praktičan za sve veće grupe koje bi da posete Borsko jezero i to ne samo zbog broja mesta za putnike već i zbog prostora za prtljag.


Osim kombi prevoza, u ponudi Airport Transfer Belgrade-a je i taksi prevoz. Ovaj vid prevoza naročito je pogodan za porodice. Ukoliko nemate svoje vozilo ili ne želite da vozite do Borskog jezera, onda je iznajmljivanje automobila sa vozačem svakako najbolja opcija za vas.


Bilo da se odlučite za kombi prevoz ili taksi prevoz kod nas, na sledeće pogodnosti možete računati:

  • „Prevoz od vrata do vrata“ - Koja god je vaša početna destinacija u Srbiji i regionu, naš vozač će doći po Vas i odvesti Vas do Borskog jezera na tačnu lokaciju po Vašem izboru. Prema tome, bilo koji dodatni prevoz na putu za Borsko jezero Vam neće biti potreban.
  • Sigurna i brza vožnja - Sva naša vozila su izuzetno komforna, a svi naši vozači su profesionalni. Zbog toga će Vaš put ka Borskom jezeru proći na najbolji mogući način.
  • Prevoz do aerodroma i prevoz od aerodroma - Ukoliko na Borsko jezero dolazite iz inostranstva, mi Vam možemo organizovati direktan put od aerodroma na Borsko jezero. I obrnuto, ukoliko želite prevoz do aerodroma od Borskog jezera i na to možete računati. U obzir dolaze i beogradski i niški aerodrom.

 

Cena prevoza po kilometru

 

Cena prevoza po kilometru je osnovni faktor koji utiče na konačnu cenu prevoza do Borskog jezera. To znači da što je veći broj putnika, to će cena po putniku biti povoljnija. U zavisnosti od toga odakle putujete do Borskog jezera zavisiće i konačna cena.


Na našem sajtu možete vrlo brzo i jednostavno proveriti cenu, potrebno je samo da unesete početnu i odredišnu destinaciju i cena za konkretni vid prevoza će automatski biti izračunata na osnovu broja kilometara. Na taj način unapred ćete znati kolika je cena vašeg putnog aranžmana. Ukoliko ste zadovoljni ponudom, na istom mestu možete i rezervisati prevoz. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.