Kopaonik

KopaonikKopaonik je najveća srpska planinska regija i nalazi se u centralnom delu Srbije. Najveći vrh na Kopaoniku je Pančićev vrh, koji se nalazi na visini od 2.017 metara. Kopaonik je zbog svojih prirodnih vrednosti 1981. godine proglašen za nacionalni park. Takođe je i najpoznatiji skijaški centar Srbije sa ukupno 25 ski liftova, sa kapacitetom 32.000 skijaša na sat vremena.


Airport Transfer Belgrade organizuje i sprovodi prevoz do Kopaonika po Vašim željama i potrebama uz izuzetno povoljnu ponudu cena prevoza po kilometru. Na Vama je da isplanirate svoj boravak na Kopaoniku, a prevoz prepustite Airport Transfer Belgrade-u.

 

Najbolji prevoz do Kopaonika za sve ljubitelje skijanja

 

Kao što je spomenuto, Kopaonik je najpoznatiji skijaški centar Srbije. U skijaškom centru Kopaonik ćete pronaći odlično pripremljene staze za sve kategorije skijaša. Sam skijaški centar se prostire na oko 62 km staza uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. U centru skijališta se nalazi i osvetljena ski staza „Malo jezero“ za noćno skijanje, kao i ski vrtić za male skijaše početnike. Pored svih ovih skijaških staza, u skijaškom centru se nalazi i snow park, na kome se organizuju razna domaća i međunarodna takmičenja.


Zbog svega ovoga, Kopaonik privlači veliki broj skijaša. Međutim, jedan od glavnih problema za skijaše koji bi posetili ovaj skijaški centar može biti prevoz do Kopaonika. Neretko skijaši na Kopaonik dolaze u većim grupama, pa im je potreban kombi sa vozačem. Airport Transfer Belgrade u svojoj ponudi ima kombi prevoz do Kopaonika. Evo nekih prednosti koje iznajmljivanje kombija sa vozačem ima u odnosu na neke druge vidove prevoza:

  • Za razliku od međugradskih autobuskih linija, kombi prevoz do Kopaonika vam nudi mogućnost da sami odredite vreme i mesto polaska, kao i konkretnu odredišnu lokaciju na Kopaoniku. Na taj način je prevoz do Kopaonika mnogo brži i komforniji od autobuskog prevoza.
  • Naša kombi vozila imaju dovoljno mesta za Vaš prtljag, tako da o prtljagu ne morate da brinete.
  • Ukupnu cenu putnog aranžmana određuje cena kombi prevoza po kilometru zbog čega su cene Airport Transfer Belgrade-a izuzetno povoljne. U zavisnosti od Vaše početne destinacije biće vam ponuđena fiksna cena koju možete da znate pre samog polaska. Na našem sajtu možete da proverite cenu Vašeg putnog aranžmana.

Osim kombi prevoza u našoj ponudi je i taksi prevoz do Kopaonika. Ovaj vid prevoza je idealan za sve one koji ne putuju u većim grupama, a nisu voljni da krenu na put sopstvenim vozilom zbog otežanih saobraćajnih uslova tokom zime. I ovde cena prevoza po kilometru određuje ukupnu cenu putnog aranžmana.

 

Prevoz do Kopaonika sa aerodroma

 

Jednu od osnovnih delatnosti Airport Transfer Belgrade-a čini prevoz putnika sa aerodroma. Ukoliko putujete iz inostranstva avionom i potreban Vam je direktan prevoz do Kopaonika, onda je Airport Transfer Belgrade idealan za Vas. U našoj ponudi se nalazi prevoz Begrad - Kopaonik kao i prevoz Niš - Kopaonik, pa je potpuno svejedno da li slećete na beogradski ili niški aerodrom. Evo nekih prednosti na koje možete računati ako se odlučite za naše putne aranžmane sa aerodroma do Kopaonika:

  • U koje god doba dana da stižete na aerodrom, naš vozač će Vas čekati i prevoz do Kopaonika će biti izvršen u najkraćem mogućem roku. Nema nepotrebnog čekanja i gubljenja vremena.
  • U našoj ponudi su taksi prevoz i kombi prevoz do Kopaonika. Na Vama je da odaberete koji vam više odgovara.
  • I za taksi prevoz i za kombi prevoz, cena po kilometru je jedini faktor na osnovu koga se dobija konačna cena prevoza. Na taj način možete unapred znati koliko će vas prevoz do Kopaonika koštati.

Ukoliko ste zainteresovani za prevoz do Kopaonika, na našem sajtu možete brzo i jednostavno rezervisati vozilo nakon čega se u potpunosti možete posvetiti odmoru na Kopaoniku.

 

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati.