Kragujevac

KragujevacKragujevac je sa svojih 180.000 stanovnika četvrti grad po veličini u Srbiji i sedište je Šumadijskog okruga. Nalazi se na oko 120 km južno od Beograda. Kragujevac je regionalni centar za područje koje pokrivaju gradovi Čačak, Kraljevo, Užice, Jagodina, Kruševac, Smederevo, Požarevac. Do 1990. godine grad Kragujevac je bio peti grad po razvijenosti u celoj bivšoj Jugoslaviji.


Kragujevac je bio prva prestonica moderne srpske države. Grad je posle viševekovne vladavine Turaka oslobođen 1815. godine, a tri godine kasnije je proglašen prestonicom nove države. U Kragujevcu je stoga osnovana prva gimnazija u Srbiji, prvi sud, prvo pozorište, prva apoteka, galerija slika itd.


Ukoliko biste želeli da posetite Kragujevac, a prevoz Vam predstavlja problem, onda možda upravo Airport Transfer Belgrade može da vam ponudi idealno rešenje.

 

Prevoz od aerodroma Nikola Tesla do Kragujevca i prevoz „od vrata do vrata“

 

Jedna od osnovnih i najvažnijih usluga koju Airport Transfer Belgrade nudi je prevoz od aerodroma Nikola Tesla do bilo kog mesta, pa tako i Kragujevca. Pokazalo se da za ovakvim putnim aranžmanom ima potražnje, što zbog domaćih putnika koji se avionom vraćaju iz inostranstva, što zbog stranaca koji posećuju Kragujevac. U Kragujevcu se nalazi velika fabrika oružja, kamiona i italijanska fabrika automobila FIAT, koja naročito privlači strance iz automobilske industrije. Današnji grad Kragujevac spada u četiri najveća industrijska centra u Srbiji.

Prevoz sa aerodroma nije jedina usluga Aerport Transfer Belgrade-a. Kod nas možete dobiti organizovan prevoz do Kragujevca od bilo kog mesta u Srbiji ili regionu. Ovo je osnova naše usluge „prevoz od vrata do vrata“. Ova usluga je idealna za sve one koji žele da izbegnu probleme koje putovanje može nositi sa sobom poput problema u saobraćaju ili nepoznavanja puta. Kao najbolje rešenje na sve te probleme nameće se iznajmljivanje vozila sa vozačem. Mi u ponudi imamo izuzetno komforna vozila koja, uz naše profesionalne vozače, garantuju brzo i sigurno putovanje.

 

Vrste prevoza i način naplaćivanja

 

Airport Transfer Belgrade nudi različite vidove prevoza: taksi prevoz i kombi prevoz. Svaki od ovih vidova prevoza ima svoje prednosti naročito u odnosu na konvencionalne vidove prevoza poput međugradskih autobuskih linija ili običnih taksija.

 

Taksi prevoz putnika

 

Ukoliko u Kragujevac putujete sami ili u grupi do 4 putnika (na primer, sa porodicom), onda je najbolji vid prevoza za Vas taksi prevoz. Evo nekih od prednosti ovog načina putovanja:

  • Možete sami odrediti vreme polaska, pa ne zavisite od reda vožnje.
  • Putujete brzo i direktno do lokacije koju odredite. Nema gubljenja vremena na stanicama.
  • Ukoliko imate malo dete kod nas možete dobiti i sedište za decu.

Kada je reč o cenama putovanja, Aerport Transfer Belgrade se i tu izdvaja. Za razliku od običnih taksija, kod nas cenu putovanja određuje cena prevoza po kilometru. S obzirom na to, možete dobiti fiksnu cenu putovanja koja jedino zavisi od kilometraže. Na našem sajtu postoji mogućnost provere cene, potrebno je samo da upišete početnu i odredišnu destinaciju.

 

Kombi prevoz putnaka

 

Ukoliko putujete u Kragujevac u većoj grupi putnika, onda vam je potreban kombi sa vozačem. Ovaj vid prevoza ima gotovo iste prednosti kao i taksi prevoz.


U Airport Transfer Belgrade-u možete naći najjeftiniji kombi prevoz. Razlog za to je što se, kao i za taksi, cena kombi prevoza po kilometru određuje. Još jednom napominjemo da tu cenu možete brzo i lako dobiti na našem sajtu. Samo ukucajte mesto odakle polazite i meste gde hoćete da stignete i shodno kilometraži te deonice automatski će vam biti izračunata cena. Ukoliko ste zadovoljni cenom, na istom mestu možete i da rezervišete kombi prevoz. Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati.