Niš

NišGrad Niš je najveći grad u jugoistočnoj Srbiji. U Nišu prema popisu iz 2011. godine živi 260.000 stanovnika, pa je tako Niš, posle Beograda i Novog Sada, treći po veličini grad u Srbiji. Nalazi se na obali reke Nišave, u blizini njenog ušca u Južnu Moravu, i udaljen je 240 km jugoistočno od Beograda.


Uticaj različitih naroda koji su kroz istoriju živeli na teritoriji današnjeg Niša primećuje se po celom gradu - kako u arhitektonskoj raznovrsnosti, tako i u specifičnom duhu Nišlija.


Ukoliko ste odlučili da posetite Niš, za prevoz se ne brinite, jer vam Airport Tansfer Belgrade stoji na usluzi. U našoj ponudi možete naći taksi prevoz do Niša i kombi prevoz do Niša. Evo nekih prednosti ovih vidova prevoza.

 

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

 

Bilo da se odlučite za taksi prevoz do Niša ili kombi prevoz do Niša, Airport Tansfer Belgrade vam kao uslugu nudi iznajmljivanje vozila sa vozačem. Na taj način nećete morati da brinete o vožnji i traženju lokacije do koje bi trebalo da stignete. Uz naše profesionalne vozače možete računati na sigurnu i udobnu vožnju.

 

Iznajmljivanje vozila sa vozačem gradi ugled ... pogledaj više.

 

Taksi prevoz do Niša

 

Taksi prevoz je idealan za manji broj osoba kojima je potreban prevoz do Niša. Ovaj vid transfera vrlo često koriste porodice sa decom zbog brzine i komfora. Ukoliko imate malo dete, u našim vozilima možete računati i na sedišta za decu.


Jedna od najvećih prednosti koju taksi prevoz Airport Tansfer Belgrade-a pruža je prevoz „od vrata do vrata“. Gde god da se nalazite u Srbiji i regionu, mi ćemo organizovati za Vas prevoz do Niša i to do tačno određene lokacije u Nišu po Vašoj želji. Cena prevoza po kilometru je unapred određena, potrebno je samo izračunati kilometražu između početne i odredišne lokacije. To se može učiniti na našem sajtu. Na primer, ukoliko razmatramo prevoz Beograd - Niš, onda je potrebno upisati te dve lokacije i cena prevoza će biti izračunata. Isprobajte i sami.

 

Kombi prevoz do Niša

 

Ukoliko putuje veći broj putnika sa više prtljaga, onda Vam je potreban kombi sa vozačem, a Airport Tansfer Belgrade vrši i iznajmljivanje kombija sa vozačem. Naša udobna vozila i profesionalni vozači učiniće kombi prevoz do Niša komfornim i brzim.


Kao i kod taksi prevoza, u ponudi je i kombi prevoz „od vrata do vrata“. Naš kombi doći će po Vas na bilo koju lokaciju u Srbiji i regionu i odvesti vas na vašu željenu lokaciju u Nišu. Uz iskustvo naših vozača izbeći ćete nepotrebne probleme koje putovanja ponekad mogu da donesu. Ukupnu cenu putnog aranžmana određuje cena kombi prevoza po kilometru. Proverite sami cenu Vašeg putnog aranžmana na ovom mestu.

 

Prevoz do aerodroma Niš

 

Osim što Niš predstavlja jedan od važnih privrednih, univerzitetskih i kulturnih centara Srbije, na njegovoj teritoriji nalazi se i međunarodni aerodrom Konstantin Veliki. Zbog ove činjenice, ponuda Airport Tansfer Belgrade-a uključuje i prevoz do aerodroma Konstantin Veliki.


Osnovna prednost koju iznajmljivanje vozila sa vozačem ima kada se putuje na aerodrom je ta što možete tačno odrediti vreme kada želite da stignete na aerodrom u zavisnosti od termina leta. Na taj način ćete izbeći nepotrebno višečasovno čekanje na aerodromu ili, sa druge strane, nepotreban stres od kašnjenja na let. Ostaje samo da se odlučite da li Vam više odgovara taksi prevoz ili kombi prevoz.


Cena taksija do aerodroma u Nišu zavisiće od vaše početne destinacije. I ovde konačnu cenu određuje cena prevoza po kilometru za taksi prevoz. Isto važi i za kombi prevoz do aerodroma. Bilo da odlučite da iznajmite kombi ili taksi do aerodroma, najjeftiniji putni aranžman će Vam biti ponuđen u Airport Tansfer Belgrade-u. Za detaljnije informacije, slobodno nas kontaktirajte.