Novi Sad

Novi SadNovi Sad je glavni i istovremeno najveći grad Vojvodine, severne pokrajine Republike Srbije. Grad se nalazi na obalama Dunava, na granici Bačke i Srema. Novi Sad je po broju stanovnika drugi grad u Srbiji koji po poslednjem popisu stanovništva iz 2011. godine, sa prigradskim naseljima, broji 342.000. Grad je osnovan 1694. godine i dugo je bio centar srpske kulture zbog čega je prozvan „srpska Atina“.

 

Današnji Novi Sad je veliki industrijski i finansijski centar, kao i domaćin mnogih privrednih, kulturnih i sportskih manifestacija. Ukoliko planirate da posetite ovaj divan grad, prevoz do Novog Sada poverite Airport Transfer Belgrade-u i nećete se pokajati.

 

Da li vam je potreban prevoz na Exit?

 

Svake godine početkom jula se održava veliki međunarodni muzički festival Exit koji je postao jedan od simbola Novog Sada. Na Exitu već godinama unazad učestvuju neke od najvećih svetskih muzičkih zvezda. Zbog toga Exit poseti oko 150.000 ljudi iz cele Evrope.


Ukoliko i Vi planirate da posetite ovaj muzički festival, ne dozvolite da Vam prevoz na Exit predstavlja prepreku. Airport Transfer Belgrade u svojoj ponudi ima iznajmljivanje vozila sa vozačem. Ukoliko idete sami ili sa nekoliko saputnika, onda je za Vas idealan taksi prevoz. Ovaj vid prevoza je mnogo bolji od autobuskog s obzirom da Airport Transfer Belgrade nudi taksi prevoz „od vrata do vrata“. To znači da će naš taksi doći po Vas na bilo koju lokaciju u Srbiji i regionu i dovesti Vas na tačnu lokaciju u Novom Sadu po Vašoj želji.


Ukoliko planirate dolazak u Novi Sad u većem društvu, onda Vam je potreban kombi sa vozačem. Ovaj vid prevoza je odličan i ukoliko imate dosta prtljaga. Uz naše komforna vozila i profesionalne vozače doći ćete u Novi Sad bez nepotrebnih problema, jer i za putni arnžaman sa kombijem važi prevoz „od vrata do vrata“.

 

Prevoz aerodrom - Novi Sad

 

Novi Sad se nalazi na oko 80 km od Beograda i međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“ sa kojim je povezan autoputem. Zbog toga se često javlja potreba za adekvatnim prevozom na ovoj relaciji. Stoga, Airport Transfer Belgrade poseban akcenat stavlja na uslugu prevoza aerodrom Nikola Tesla - Novi Sad.


S obzirom da avioni na aerodrom sleću u gotovo svim terminima, često dolazi do situacije da putnici koji bi trebalo da idu u Novi Sad nemaju adekvatan prevoz. Najjednostavnije rešenje za taj problem je iznajmljivanje vozila sa vozačem u Airport Transfer Belgrade-u. Bilo da vam je potreban taksi prevoz i lli kombi prevoz, mi Vam stojimo na usluzi. Kod nas možete dobiti razne tipove putnog aranžmana, pa tako i mogućnost putovanja u oba smera.


Od beogradskog aerodroma do Novog Sada potrebno je oko 90 minuta vožnje.

 

Cena prevoza po kilometru

 

Ukupnu cenu putnog aranžmana određuje cena po kiometru. I za taksi prevoz i za kombi prevoz, cena po kilometru je u našoj ponudi.


Konkretnu cenu za prevoz do Novog Sada možete sami izračunati na našem sajtu. Potrebno je samo da ubacite početnu i odredišnu destinaciju i automatski će biti izračunata cena putovanja za sve vrste vozila koja su u raspolaganju shodno kilometraži date relacije. Ukoliko ste zadovoljni cenom, možete odmah na sajtu i rezervisati vozilo. Na vrlo lak i jednostavan način može se izvršiti online plaćanje. Za sve dodatne informacije ili nedoumice, možete nas kontaktirati.