O nama

 

Skinite Google Play aplikacijiu "Go Taxi Beograd"

googel play dugme

 

 

 

U Srbiji se nalazi 5 nacionalnih parkova: Đerdap, Kopaonik, Tara, Šar planina i Fruška gora.

 

Najveći gradovi u Srbiji su: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Čačak…

 

Kroz Republiku Srbiju teče reka Dunav, veoma važan plovni pravac koji povezuje srednju Evropu sa Crnim morem. Plovne reke su još i Sava, Morava i Tisa. Najvažniji saobraćajni pravci kroz Srbiju su Ibarska i Jadranska magistrala, Auto-putevi Beograd – Nis, Beograd – Subotica i Beograd – Zagreb.

 

Airport-Transfer-Belgrade če organizovati Vaš prevoz sa željenog odredišta do bilo kog mesta u regionu. Bilo da Vam je potreban prevoz sa aerodroma ili nekog drugog mesta u celoj Srbiji, kontaktirajte nas i dobićete najpovoljnije cene prevoza kao i najprofesionalniju uslugu.

 

Naša firma se bavi najmom vozila sa vozačem i organizacijom taxi-transfera po celoj Srbiji i regionu. Posebno smo stavili akcenat na taxi-transfere sa aerodroma Beograd i taxi transfere aerodrom Niš.

 

Airport Transfer Belgrade SrbijaU našoj ponudi se nalaze tri tipa vozila (standardno vozilo, lux vozilo i minibus), kako bismo bili u mogućnosti da odgovorimo svim potrebama i zahtevima naših putnika. Kod nas možete rezervisati taxi-transfer za bilo koji broj putnika, u bilo koje vreme i sa bilo koje polazne tačke u Srbiji i regionu.

 

Našim dragim gostima nudimo uslugu kvalitetnog transfera po garantovano najpovoljnijim cenama u celoj Srbiji. U našoj ponudi su transferi sa aerodroma Beograd i Nis. Pored ovog transfera od ili do aerodroma, mozete izabrati bilo koju destinaciju koja vam je potrebna. Airport-Transfer-Belgrade će prema vašim zahtevima organizovati individualne i grupne transfere.

 

REZERVACIJA TAXI-TRANSFERA

 

Online rezervaciju Vašeg transfera možete napraviti brzo i jednostavno u bilo koje vreme (0-24h), a rezervaciju telefonskim putem u okviru radnog vremena koje je navedeno na našem sajtu. Prednost online rezervacije je u tome što Vi sami unosite adresu polaska i dolaska, kao i vreme, tako da je verovatnoća da dođe do greške svedena na minimum. Takođe, koristeći online rezervaciju imate mogućnost plaćanja transfera kreditnom karticom.

 

PREDNOSTI KORIŠĆENJA NAŠEG TAXI TRANSFERA U ODNOSU NA OBIČAN TAXI

 

Pre svega kod nas ćete dobiti fiksnu cenu transfera, koju možete platiti unapred kreditnom karticom, tako da možete još pre početka putovanja znati koliki je trošak prevoza do Vašeg odredišta. Rezervišite taxi-transfer sa aerodroma Beograd do bilo koje destinacije našim udobnim vozilima. Kontaktirajte nas i dobićete najbolje cene u Srbiji za organizovani prevoz.

 

Korišćenjem naših usluga dobijate najpovoljnije cene u odnosu na sve ostale firme koje nude istu uslugu, a istovremeno izbegavate skupe i neizvesne cene taxi usluga sa aerodroma Beograd i aerodroma Nis.

 

Takođe, kod nas mozete izabrati tip vozila sa kojim želite da se vozite. Rezervišite minibus, standardno ili lux vozilo za bilo koji broj putnika. Airport-Transfer-Belgrade je tu da Vas preveze do bilo koje destinacije. Kontaktirajte nas sa izabranim polazištem za Vaš transfer i mi ćemo Vam ponuditi najbolje cene i sve vrste vozila do bilo kojih destinacija u Srbiji ili regionu.

 

Naši ljubazni vozači će na aerodromu čekati samo na Vas, tako što će na izlaznom terminalu držati tablu sa Vašim imenom i odvesti Vas sigurno i profesionalno do željene destinacije.

 

Još jedna prednost korišćenja naših usluga je i ta što možete izabrati opciju da Vas u našem vozilu, ukoliko je to potrebno, čeka sedište za decu, sto u obicnom taxiju to svakako nije moguće.