Srebrno jezero

Srebrno jezeroSrebrno jezero je jezero koje je nastalo vestačkim putem pregrađivanjem dvema branama. Nalazi se na samom Dunavu u neposrednoj blizini Velikog Gradišta, i na oko 100 km od Beograda. Kada sunce počinje da zalazi, jezero dobija srebrni odsjaj po kome je i dobilo ime.


Ukoliko želite da uživate u ovom fenomenu, ali i mnogim drugim atrakcijama koje nudi Srebrno jezero, onda vam Airport Transfr Belgrade stoji na usluzi. Sa nama možete organizovati prevoz do Srebrnog jezera po Vašoj meri, jer mi nudimo različite vidove prevoza uz brojne pogodnosti.

 

Pronađite idealan prevoz do Srebrnog jezera

 

Srebrno jezero je već decenijama interesantno za odmor i ribolov, ali je u novije vreme postao veoma popularna destinacija za turiste iz cele Srbije. Od 2000. godine na Srebrnom jezeru se održava prvenstvo države u skijanju na vodi.


Bilo da ste ribolovac, sportista ili samo tražite kvalitetan odmor, Airport Transfer Belgrade Vam može ponuditi najadekvatniji prevoz do Srebrnog jezera. Iznajmljivanje vozila sa vozačem je naša osnovna delatnost. Ova usluga je idealna za sve one koji ne poseduju sopstveno vozilo ili naprosto ne žele da putuju sopstvenim vozilom. Kolika god da je grupa putnika u pitanju, mi možemo ponuditi pravi vid prevoza. Tako za grupe do 4 člana na raspolaganju je taksi prevoz, dok je za grupe iznad tog broja potreban kombi sa vozačem. Po našem dosadašnjem iskustvu, taksi prevoz se pokazao kao idealan za porodice. Sa druge strane, iznajmljivanje kombija sa vozačem je odlično rešenje za neke veće organizacije kao što su sportska i rekreativna udruženje ili firme koje organizuju teambuilding na Srebrnom jezeru.


Ukoliko pomenuti slučajevi ne odgovaraju Vašem, ništa ne brinite. Airport Transfer Belgrade možete slobodno kontaktirati, a mi ćemo vas saslušati i u saradnji sa Vama osmisliti i organizovati najadekvatniji prevoz do Srebrnog jezera.

 

Prednosti koje organizovani prevoz do Srebrnog jezera pruža

 

Organizovni prevoz može da ima mnoštvo prednosti u odnosu na druge vidove prevoza. Evo neke od prednosti na koje možete da računate ukoliko se odlučite da angažujete Airport Transfer Belgrade:

  • Prevoz od vrata do vrata“ - Pod ovom uslugom podrazumeva se mogućnost transfera od bilo koje destinacije do Srebrnog jezera. U dogovoru sa Vama, naše vozilo sa vozačem može doći po Vas gde god da se nalazite u Srbiji i regionu. Na taj način, nećete morati da brinete o autobuskim linijama i njihovim terminima. Uz našu uslugu, prevoz do Srebrnog jezera biće u potpunosti podređen Vašim planovima i potrebama.
  • Siguran i brz prevoz - Bilo da se odlučite za taksi prevoz ili kombi prevoz, Vaše putovanje će proteći u sigurnim i udobnim uslovima. Razlog za to su naši profesionalni vozači i kvalitetna vozila.
  • Putovanje od i do aerodroma - Za sve posetioce Srebrnog jezera koji dolaze iz inostranstva avionom, mi imamo izuzetnu ponudu: prevoz od aerodroma i prevoz do aerodroma. Bilo kad da imate let, uz Aerport Transfer Begrade možete računati na direktan prevoz do Srebrnog jezera ili od Srebrnog jezera na beogradski ili niški aerodrom.
  • Cena prevoza po kilometru - Ovaj vid obračunavanja cena predstavlja jednu od glavnih pogodnosti koju nudi Aerport Transfer Belgrade. Cena taksija po kilometru i cena kombi prevoza po kilometru pokazuju se kao izuzetno isplative za duža putovanja. Prema tome, ukoliko je potrebno da pređete veći broj kilometara do Srebrnog jezera, onda bi trebalo da razmotrite neki od prevoza koje su u našoj ponudi. Na našem sajtu možete odmah da dobijete konkretnu cenu za prevoz do Srebrnog jezera. Potrebno je samo da uneste vašu početnu destinaciju.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.