Stara planina

Stara planinaStara planina se nalazi u istočnoj Srbiji, nedaleko od grada Knjaževca. Planinski masiv Stare planine se prostire prema Bugarskoj i prirodna je granica između ove dve zemlje. Planina je prepuna prirodnih lepota i netaknute prirode i kao takva predstavlja ogroman potencijal za razvoj skijaškog turizma.


Istinski ljubitelji skijanja i prirode svakako ne bi trebalo da propuste lepote ove planine. Naročito ukoliko brinu za prevoz do Stare planine. Uz Airport Transfer Belgrade je moguće organizovati različite oblike prevoza kako za manje tako i za veće grupe turista.

 

Najadekvatniji prevoz do Stare planine za skijaše

 

Skoro pet meseci Stara planina se nalazi pod snegom. Nadmorska visina na kojoj se prostire je između 1.100 i 1.900 m.


Najviši vrh Stare planine, a ujedno i Srbije, je Midžor sa visinom od 2.169 metara. Skijaški centar „Babin zub“ se nalazi na nadmorskoj visini od 1.758 metara. Ski staze u skijaškom centru „Babin zub“ su „Konjarnik“, „Sunčana dolina“ i „Markova livada“. Više od 13 kilometara odlično uređenih staza, različitih težina, pripremljene su za skijaše svih kategorija. Zbog toga Stara planina privlači sve veći broj skijaša.


Međutim, jedan od problema sa kojim se skijaši, ali i ostali turisti, suočavaju jeste prevoz do Stare planine. Zbog dugog perioda pod snegom, putevi umeju biti nepristupačni. Zbog toga je iznajmljivanje vozila sa vozačem odlična opcija za sve koji žele da posete Staru planinu. Airport Transfer Belgrade nudi ovu uslugu. Evo nekih od osnovnih vidova prevoza koje nudimo uz prednosti koje oni pružaju:

  • Kombi prevoz do Stare planine - Za sve veće turističke grupe je potreban kombi sa vozačem. Airport Transfer Belgrade u svojoj ponudi ima izuzetno udobna vozila sa dovoljno mesta za prtljag što je naročito bitno za skijaše koji nose opremu. Pored toga, naši profesionalni vozači će se pobrinuti da put prođe u najkraćem mogućem roku uz maksimalnu sigurnost.
  • Taksi prevoz do Stare planine - Prevoz automobilom odličan je za sve grupe turista do 4 člana. Često se za taksi prevoz odlučuju porodice sa malom decom zbog sigurnosti i izbegavanja nepredviđenih problema. Airport Transfer Belgrade Vam može ponuditi komforna vozila uz svu dodatnu opremu poput sedišta za decu.

Za oba vida prevoza važi „prevoz od vrata do vrata“. To znači da Vaša početna lokacija pri putovanju do Stare planine može da bude bilo koja. Naš vozač će doći po Vas na dogovoreno mesto i odvesti Vas na bilo koju lokaciju na Staroj planini koja Vam odgovara.

 

Cena prevoza po kilometru

 

Cenu usluge bilo kog putovanja u Airport Transfer Belgrade-u određuje cena prevoza po kilometru. To znači da će ukupna cena putnog aranžmana biti određena s obzirom na pređene kilometre tokom putovanja.

 

Na taj način iznajmljivanje kombija sa vozaćem može biti izuzetno isplativ prevoz do Stare planine naročito ukoliko je kapacitet kombija ispunjen u potpunosti. Jer jedini relevantan faktor koji formira ukupnu cenu je cena kombi prevoza po kilometru. Prema tome, što je veći broj putnika za određenu deonicu, to je putovanje isplativije.


Slično važi i za taksi prevoz, jer se i cena taksija određuje u odnosu na pređeni broj kilometara.


Ukoliko želite da proverite cenu vašeg putnog aranžmana, to možete učiniti na našem sajtu. Na istom mestu postoji i mogućnost online rezervacije i plaćanja. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.