Tara

TaraPlanina Tara se nalazi na krajnjem zapadu Republike Srbije, uz granicu sa Bosnom i Hercegovinom. Tara je idealna destinacija za odmor u svim sezonama i godišnjim dobima. Mnogi je smatraju za najlepšu planinu Srbije. Tara je 1981. godine proglasena za nacionalni park. Jedan od simbola planine Tare je Pančićeva omorika. To je vrsta četinara kakva postoji samo ovde i liči na kombinaciju bora i jele. Omoriku je otkrio naš veliki naučnik Josif Pančić po kojem je i dobila ime.


Ukoliko planirate da posetite Taru, Airport Transfer Belgrade vam može pomoći utoliko što će Vam prevoz do Tare ponuditi po izuzetnim uslovima.

 

Idealan prevoz do Tare za učešće na Drinskoj regati i posetu drugih atrakcija

 

Reka Drina i njen veličanstveni kanjon su blago i bogatstvo koje Taru čine tako posebnom. Splavarenje rekom Drinom predstavlja izuzetan doživljaj koji bi svaki ljubitelj prirode i adrinalinskih aktivnosti trebalo da iskusi. Svake godine manifestacija Drinska regata privuče oko 100.000 gostiju iz zemlje i sveta.


S obzirom da se na Drinsku regatu uglavnom dolazi u grupama, iskustvo nam pokazuje da je učesnicima regate često potreban kombi sa vozačem. S obzirom da Airport Transfer Belgrade u svojoj ponudi nudi i iznajmljivanje kombija sa vozačem, ovaj vid transporta je izuzetno popularan kada je prevoz do Tare u pitanju. A evo i zašto:

  • „Prevoz od vrata do vrata“ - Airport Transfer Belgrade Vam omogućava prevoz do Tare sa bilo koje početne destinacije. Naš vozač će doći po Vas na dogovoreno mesto i odvesti Vas na bilo koju lokaciju na Tari koju želite. Na ovaj način, prevoz do Tare je mnogo brži, udobniji i jednostavniji.
  • Dosta mesta za prtljag - Naša kombi vozila imaju dovoljno mesta za prtljag kojeg posetioci Drinske regate obično imaju dosta. A s obzirom na našu ponudu „prevoz od vrata do vrata“ nećete morati da brinete o dodatnom transferu prtljaga.
  • Cena kombi prevoza po kilometru - Ukupnu cenu putnog aranžmana u Airport Transfer Belgrade-u određuje cena prevoza po kilometru. Tako na primer ukoliko Vam je potreban prevoz Beograd - Tara, cena će zavisiti od kilometraže između ove dve destinacije (180 km). Ovaj način naplate prevoza omogućava Vam da unapred znate kolika je cena. Na našem sajtu možete brzo i jednostavno proveriti cenu za bilo koje destinacije. Potrebno je samo da ukucate početnu i odredišnu destinaciju i cena će automatski biti izračunata.

Ukoliko Vam je potreban prevoz do Tare za grupu do 4 osobe, mi nudimo i taksi prevoz. Poput kombi prevoza i za taksi prevoz važi „prevoz od vrata do vrata“. Takođe, i kod taksi prevoza ukupnog cenu putnog aranžmana određuje cena prevoza po kilometru.


Osim Drinske regate, na Tari ili u njenoj okolini postoji još nekolicina turističkih atrakcija poput Šarganske osmice, jezera Zaovine i Perućac, etno sela Drvengrad, planine Zlatibor i druge interesantne destinacije. Ukoliko želite, vaš prevoz do Tare može da uključi i posetu nekih od ovih destinacija. Naši profesionalni vozači će se pobrinuti da na destinacije po vašoj želji stignete brzo i sigurno. Ukoliko ste zainteresovani, možete lako izvršiti rezervaciju na ovom mestu. Za više informaija slobodno nas kontaktirajte.