Vršac

VršacGrad Vršac se nalazi na severoistoku Srbije, udaljen svega 14 km od rumunske granice. Broj stanovnika grada Vršca je 36.040. U neposrednoj blizini Vršca se nalaze Vršačke planine koje su bogate velikim brojem životinjskih vrsta. Okolina Vršca može se pohvaliti prelepim letovalištima i izletištima. Privredna grana Vršca podrazumeva razvijeno vinogradarstvo, zanatstvo, industriju i trgovinu.

 

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

 

Vršački vinogradi i vina iz ovog kraja su opšte poznata u Srbiji. Svake godine u ovom gradu se održava festival vina. Ukoliko ste ljubitelj vina i planirate da posetite festival, onda bi zaista bilo šteta da ne probate sjajna vina ovog kraja. U tom slučaju, izuzetno je važno da ne vozite ako već ne želite da prenoćite u Vršcu. Tada se iznajmljivanje vozila sa vozačem nameće kao najbolje rešenje.


Aerport Transfer Belgrade Vam može ponuditi dve vrste prevoza: taksi prevoz i kombi prevoz. Ukoliko planirate da Vršac posetite porodično ili sa još nekoliko ljudi, taksi prevoz je idealan za Vas. Mi nudimo mogućnost koja podrazumeva prevoz „od vrata do vrata“. To znači da Vas do Vršca možemo dovesti iz bilo kog mesta u Srbiji ili regionu. I što je još važnije jeste da isključivo cena prevoza po kilometru određuje ukupnu cenu putnog aranžmana. S obzirom na to, cenu puta do Vršca možete da znate i pre nego što pođete na put, tako da se isključuje efekat neprijatnog iznenađenja. Najjednostavniji način da saznate cenu je da na našem sajtu ukucate polazišnu i odredišnu destinaciju i cena će automatski biti izračunata.


Osim iznajmljivanja automobila, u našu ponudu uključen je i kombi prevoz. Ukoliko želite da posetite Vršac u većoj grupi, onda je ovaj vid prevoza ono što Vam treba. Kombi prevoz je idealan za razne sportske klubove budući da je Vršac poznat i po fantastičnoj sportskoj hali „Milenijum“. U njoj se često održavaju velika sportska, ali i druga, dešavanja. Zbog toga je ljudima koji Vršac posećuju zbog nekog događaja koji se organizuje u hali „Milenijum“ češće potreban kombi prevoz. Aerport Transfer Belgrade se i ovde izdvaja svojom ponudom. Poput taksi prevoza i za kombi prevoz važi prevoz „od vrata do vrata“. Osim toga, cena kombi prevoza po kilometru se određuje, pa vreme putovanja i eventualne nepredviđene okolnosti u saobraćaju neće uticati na cenu. Proverite cenu putnog aranžmana na našem sajtu i brzo i jednostavno rezervišite vozilo.

 

Prevoz od aerodroma do Vršca

 

Vršac je od Beograda udaljen 83km. Iz tog razloga prevoz od aerodroma Nikola Tesla do Vršca može biti problematičan za neke putnike. Zbog različitih termina letova do Beograda, putnici često ne mogu da nađu adekvatan prevoz do Vršca.


Aerport Transfer Belgrade stavlja poseban akcenat na uslugu prevoza putnika sa aerodroma čime se pojednostavljuje i rešava pomenuti problem. Evo nekih prednosti koje donosi iznajmljivanje vozila sa vozačem u Aerport Transfer Belgrade-u:

  • Kod nas možete da rezervišete kao i u zavisnosti od broja putnika i količine prtljaga.
  • Za razliku od prevoza autobuskim linijama, naša vozila mogu biti dostupna u bilo kom terminu. Uz to, nećete morati da idete do autobuske stanice, već će vas naš vozač čekati na samom aerodromu.
  • Za razliku od običnih taksija, kod nas možete dobiti fiksnu cenu prevoza koju određuje . Prema tome, ukupna cena će zavisiti od kilometraže relacije.


Ukoliko želite da Vaš prevoz od aerodroma do Vršca bude brz i udoban, rezervišite vozilo za datum koji vam odgovara. Airport Transfer Belgrade će vam sa zadovoljstvom izaći u susret. Za više informacija, stojimo Vam na raspolaganju.