Zlatibor

ZlatiborPlanina Zlatibor se prostire na površini od oko 1.000 kvadratnih km, dužine 30 km i širine do 15 km. Najviši vrh Zlatibora je Tornik sa svojih 1.496 m nadmorske visine. Zlatibor se nalazi u središtu Srbije, udaljen od Beograda 230 km, od Novog Sada 300 km, a isto toliko i do Jadranskog mora. Preko Zlatibora prolazi magistrala koja vodi od Beograda ka crnogorskom primorju.


Zlatibor je planina izuzetne prirodne lepote, bogata vodom iz planinskih izvora, prostranim pašnjacima i prijatnom klimom. Na Zlatiboru su leta topla, a zime blage. Planina je prekrivena snegom od oktobra do maja. Ukoliko i Vi želite da uživate u prirodnim lepotama ove planine, a potreban vam je prevoz do Zlatibora, onda bi Airport Transfer Belgrade mogao da bude idealno rešenje za vas. Pogledajte našu ponudu.

 

Da li vam je potreban kombi sa vozačem?

 

Postoji mnogo razloga zbog kojih vožnja do Zlatibora nije za svakoga. Sopstveni prevoz do Zlatibora iz Beograda, na primer, za neke vozače može biti prilično iscrpljujući zbog udaljenosti. Isto važi i za druga mesta slične ili veće udaljenosti od ove planine. Uz to, u periodu kada se na Zlatiboru može naći sneg, prevoz do Zlatibora u sopstvenoj organizaciji može biti dodatno otežan. Zbog toga je iznajmljivanje vozila sa vozačem često ispravna odluka za turiste koji bi posetili Zlatibor.


Airport Transfer Belgrade u svojoj ponudi ima iznajmljivanje kombija sa vozačem. Ovaj vid prevoza pokazuje se kao najbolji najatraktivnija ponuda kada je prevoz do Zlatibora u pitanju. Evo nekih od glavnih razloga zbog kojih se većina naših klijenata odlučuje za kombi prevoz do Zlatibora:

  • Zbog udobnosti naših vozila i profesionalnosti vozača, Vaš put do Zlatibora biće prijatan i jednostavan. Ne morate da brinete o saobraćaju i eventualnim lošim prilikama na putu.
  • Za razliku od standardnih autobuskih linija, Vam omogućava polazak koji Vama i ostalim putnicima najviše odgovara. Osim toga, nema stajanja na stanicama, već se pauze mogu organizovati u skladu sa Vašim željama i potrebama.
  • Mi nudimo "prevoz od vrata do vrata". To znači da mesto polaska može biti koje god vama odgovara, a krajnje odredište na Zlatiboru takođe Vi birate. Na primer, krajnja lokacija može biti ispred hotela u kome odsedate.
  • Kombi prevoz do Zlatibora generalno je jeftiniji od prevoza Vašim sopstvenim vozilom. Razlog za to je što u Airport Transfer Belgrade-u na ukupnu cenu putnog aranžmana utiče isključivo, a ne broj putnika. Na primer, ukoliko je u pitanju onda se cena računa s obzirom na 230 km koliko iznosi ta deonica. Isti princip izračunavanja važi i za bilo koju drugu deonicu. Na našem sajtu možete brzo i jednostavno dobiti cenu putnog aranžmana unoseći početnu i odredišnu destinaciju.

Osim kombi prevoza, Airport Transfer Belgrade nudi i mogućnost iznajmljivanja taksi prevoza. Taksi prevoz je idealan za manji broj putnika, na primer porodicu do 4 člana. Ovaj vid prevoza ima gotovo iste prednosti kao i kombi prevoz. Na cenu taksi prevoza takođe utiče cena po kilometru kao i u slučaju iznajmljivanja kombija.

 

Rezervišite svoj prevoz do Zlatibora brzo i jednostavno

 

Istorija turizma ove prelepe planine nas vodi još u sredinu 17. veka, kada su mnogi bogati ljudi nalazili mir i mesto gde su tragali za zdravljem i energijom. Međutim, pravi turizam ove planine počinje da se razvija kada je u posetu Zlatiboru došao srpski kralj Alekandar Obrenović. Godine 1905. Zlatibor je posetio još jedan kralj Srbije – Petar Prvi Karađordjević.


Ove činjenice na najbolji način govore o kakvoj se turističkoj destinaciji radi. Stoga ne dozvolite da vam prevoz do Zlatibora bude prepreka za posetu ove divne planine. Pogledajte našu ponudu i rezervišite prevoz koji vam najviše odgovara.