Palićko jezero

Palićko jezeroPalićko jezero je udaljeno od Subotice 8 km, i nalazi se neposredno pored mesta Palić na severu Vojvodine. Ono je najveće jezero u Srbiji nastalo prirodnim putem. Obala jezera je dugačka 17 km i uređena je celom svojom dužinom. Prosečna dubina jezera je 1,9 m, a u najdubljem delu jezera iznosi 3,5 m.


Osim svojm prirodnim lepotama, Palićko jezero privlači turiste i mnoštvom sadržaja za koje je pogodno. Airport Transfer Belgrade može da organizuje adekvatan prevoz do Palićkog jezera za sve turiste.

 

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

 

Palićko jezero je pre svega atraktivno za kupače, ali se mogu pronaći i ostali vidovi zabave kao što su razne sportske aktivnosti, obilazak rezervata prirode, posmatranje ptica, organizovanje pešačkih tura i slično. Takođe, Palićko jezero je veoma bogato ribom, što ribolovcima daje priliku za aktivan odmor. A kada je reč o kulturnim događajima, trebalo bi istaći da se svakog leta na Paliću održava Festival evropskog filma koji privuče veliki broj ljubitelja „sedme umetnosti“.


Koji god da je Vaš motiv za posetu Palićkom jezeru, ne dozvolite da prevoz bude problem. Airport Transfer Belgrade će Vam pomoći da organizujete najadekvatniji prevoz do Palićkog jezera. Bilo da Vam je potreban kombi prevoz ili taksi prevoz, mi ćemo vam izaći u susret i ponuditi najbolje uslove putovanja.

 

Kombi prevoz

 

Iznajmljivanje kombija sa vozačem je idealan izbor za sve organizovane grupe posetilaca Palićkog jezera. Kombi prevoz se pokazao kao najisplativiji vid prevoza, a evo i razloga zbog čega je to tako:

  • Najvažniji faktor je način na koji se formira cena u Airport Transfer Belgrade-u. Naime, na ukupnu cenu putnog aranžmana utiče cena kombi prevoza po kilometru. Prema tome, cena putovanja do Palićkog jezera zavisiće od Vaše polazne lokacije.
  • Vaša polazna lokacija može biti bilo koja u Srbiji i regionu. Naš vozač će doći na dogovoreno mesto i odvešće Vas na konkretnu lokaciju na Palićkom jezeru koja Vama najviše odgovara. Ovaj vid putnog aranžmana predstavlja suštinu usluge poznate kao „prevoz od vrata do vrata“.
  • Uz naša udobna vozila i profesionalne vozače, Vaš put do Palićkog jezera protećiće brzo i sigurno.

Taksi prevoz

 

Ukoliko putujete sami ili u manjoj grupi (na primer, porodično), onda se kao adekvatniji vid prevoza nameće taksi prevoz. I kod ovog vida prevoza možete računati na uslugu „prevoz od vrata do vrata“ kao i na cenu prevoza po kilometru.


Pošto je taksi prevoz u određenoj meri udobniji i brži u odnosu na sve druge vidove prevoza, naročito je preporučljiv za porodice sa malom decom. Ukoliko se odlučite za Airport Transfer Belgrade, moći ćete da računate i na svu propratnu opremu kao što je sedište za decu.


Ukoliko ste zainteresovani za prevoz do Palićkog jezera, cenu vašeg putnog aranžmana možete odmah izračunati na našem sajtu tako što ćete upisati početnu i odredišnu destinaciju Vašeg putovanja. Na istom mestu, možete i rezervisati vozilo i datum putovanja na vrlo lak i jednostavan način uz mogućnost online plaćanja. Za sve nedoumice i dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.