Subotica

SuboticaSubotica je najseverniji grad u Srbiji, smešten u Panonskoj niziji, koji se ujedno nalazi na samoj granici sa susednom Mađarskom. Ukupan broj stanovnika Subotice je 105.681.


Subotica ima dugu tradiciju i veoma je bogata kulturnim nasleđem. Zanimljivo je da je u Subotici u upotrebi i mađarski jezik, zbog velikog broja stanovnika mađarske nacionalnosti. Ovaj grad se razlikuje od većine drugih gradova u Srbiji i specifičnom arhitekturom koju je nasledio još iz doba Austrougarske monarhije.


Ukoliko želite da posetite Suboticu i potreban Vam je prevoz do Subotice, Aerport Transfer Belgrade mogao bi da bude vaš idealan izbor zbog kvaliteta i povoljne cene usluge.

 

Prevoz do Subotice

 

Subotica je administrativni, kulturni, turistički i saobraćajni centar severnog dela Vojvodine. Odlikuje se brojnim turističkim atrakcijama od kojih je najpoznatije Palićko jezero koje se nalazi u neposrednoj blizini grada i koje privlači veliki broj turista. Od manifestacija je najznačajniji filmski festival koji se održava na Paliću.


Ukoliko želite da posetite neku od subotičkih turistističkih mesta, obratite nam se i mi ćemo organizovati prevoz do Subotice koji je idealan za Vas. Za manji broj putnika, u ponudi je taksi prevoz koji Vas u Suboticu može dovesti iz bilo kog mesta u Srbiji i regionu. Ukoliko planirate prevoz za veću grupu ljudi, onda Vam je potreban kombi sa vozačem. Mi vam i tu možemo pomoći budući da u svojoj ponudi imamo i kombi prevoz. Ako se odlučite za naš kombi prevoz Subotica će Vam izgledati kao da je „na dohvat ruke“ uz naša udobna vozila i profesionalne vozače.

 

Prevoz od aerodroma do Subotice

 

Subotica je saobraćajno gledano na odličnoj lokaciji. Pored samog grada prolazi autoput E-75, koji povezuje celu južnu Evropu sa Mađarskom i dalje zapadnom Evropom, čime je Subotica dobila na velikom značaju kao tranzitna saobraćajnica. Isti taj autoput povezuje Suboticu sa Beogradom, pa samim tim i aerodromom Nikola Tesla.


Prevoz od aerodroma do bilo koje lokacije, pa i Subotice, jedna je od naših glavnih usluga. Ukoliko putujete sami ili porodično, idealan izbor je taksi prevoz. Naš vozač će Vas čekati na aerodromu i do Subotice ćete stići u najkraćem mogućem roku. Naša vozila imaju dovoljno prostora za prtljag, pa ni oko toga ne morate da brinete. Ukoliko imate malo dete, tu su i sedišta za decu. Ukoliko Vam je potreban taksi od aerodroma ili taksi do aerodroma najjeftiniji uslovi će Vam biti ponuđeni. Sa druge strane, ako putujete u grupi, onda je najbolji izbor kombi prevoz koji je takođe u našoj ponudi. I za kombi prevoz cena je izuzetno povoljna.

 

Cena prevoza po kilometru

 

Cenu bilo kog putnog aranžmana u  Aerport Transfer Belgrade-u određuje cena prevoza po kilometru. Ako je u pitanju prevoz sa aerodroma, onda će cena zavisiti od kilometraže relacije aerodrom - Subotica (tj. Beograd - Subotica). Isto važi i za putovanje iz bilo kog drugog mesta.


Cenu za konkretnu relaciju možete proveriti na našem sajtu na vrlo jednostavan način. Na istom mestu možete vrlo brzo rezervisati vozilo i na taj način na vreme obezbediti prevoz do Subotice. Za sve dodatne informacije, slobodno nas možete nazvati.