Sve vesti o auto transportu

Neobični taksi prevoz - Taksi prevoz ne podrazumeva uvek kola

27.11.2017 Komentari: 0

Neobični taksi prevoz - Taksi prevoz ne podrazumeva uvek kola

Prvi taksi prevoz koji se koristio u gradu je bio fijaker uz konjsku vuču, nastankom prvih taksista početkom 17.veka u Parizu i Londonu. Dolaskom prvog automobila na tržište u drugoj polovini 18.veka, pojavljuju se i brojna taksi auta za prevoz putnika. Ipak u mnogim delovima sveta i dan danas, postoji neobični taksi prevoz, koji pruža veće zadovoljstvo putnicima. Cene taksija su uglavnom jeftinije i stranci se rado odlučuju za ovakvu vrstu taksi transfera.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

27.06.2017 Komentari: 0

Iznajmljivanje vozila sa vozačem gradi poslovni ugled

Iznajmljivanje vozila sa vozačima gradi poslovni ugled i nešto je što bi svakako kompanije trebalo da uvrste u svoju politiku poslovanja. Ovaj poslovni akt svakako doprinosi boljem ugledu firme i doprinosi boljoj slici o kolektivu. Klijent se već na početku oseća važnim i cenjenim, a firma deluje otmeno. Firma na ovaj način pokazuje dodatnu pažnju i uloženi trud i šalje poruku da vodi računa o svojim potencijalnim klijentima, ali i o onima sa kojima već sarađuje.

Udoban i brz prevoz - Taksi prevoz do aerodroma

30.05.2017 Komentari: 0

Taksi protiv autobusa za prevoz Niš - Aerodrom Nikola Tesla

Kada vam je potreban transfer do aerodroma Beograd, možete se opredeliti za jedan od više načina prevoza koji se nude - autobuski, kombi ili taksi prevoz do aerodroma. Međutim, kada živite u nekom drugom gradu, vožnja do aerodroma u Beogradu nije tako kratka i trebalo bi da bude udobna. Beograd je udaljen od Niša 209 kilometara, tako da put traje čak do tri-četiri sata. Pored toga, prevoz treba izabrati i u skladu sa terminom poletanja aviona. Tu je i problem prtljaga, ko će ga uneti, kako ga doneti do prevoza, kako ga izneti do aerodroma i slično.

Taxi do aerodroma Nikola Tesla

30.05.2017 Komentari: 1

Zašto je bolji taxi transfer do aerodroma Nikola Tesla

Airport Transfer Belgrade nije obična taxi služba. Specijalnost nam je transfer do aerodroma Beograd sa bilo koje destinacije u Beogradu, ali i u celoj zemlji. Druga specijalnost je prevoz do aerodroma iz Niša, ali i nazad do bilo kog odredišta u Srbiji, što znači da se možete odlučiti i za prevoz Niš - aerodrom Nikola Tesla. Krećete sa kućne, ili bilo koje druge adrese koju ste vi izabrali kao polazište i u vreme koje vama odgovara.

Prevoz do aerodroma

13.04.2017 Komentari: 0

Prednosti koje ima taxi do aerodroma Nikola Tesla

Mi nudimo uslugu taksi transfera sa vozačem do aerodroma i nazad. Uslugu mogu da koriste ne samo putnici iz Beograda, dostupna je na teritoriji cele Srbije. Pored prevoza putnika do aerodroma i nazad, nudimo i usluge prevoza putnika do drugih destinacija u zemlji...