Prednosti koje ima taxi do aerodroma Nikola Tesla

13.04.2017  |  Komentari: 0

Aerodromi se u mnogim gradovima nalaze van centra grada, u nekoj prigradskoj opštini, daleko od gradske gužve i saobraćaja. Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ smešten je na teritoriji oštine Surčin i udaljen je od centra našeg glavnog grada negde oko 18 kilometara. Do aerodroma postoji jedna gradska linija koja ima početno stajalište sa Zelenog venca, odakle i mnogi busevi kreću. U proseku sa njom putujete 45 minuta, ako ste srećnik i ne upadnete u neki saobraćajni vrtlog. Međutim, kako je relacija malo duža, to znači da i nisu toliko česte, pa ako propustite jednu, proći će pola sata dok ne sednete u novu. To može biti veliki problem ako ste knap sa vremenom.

Taksi prevoz do aerodroma

Mini busom i taksijem do aerodroma


Druga opcija je da hvatate liniju A1 koja kreće sa Slavije i prolazi pored glavne železničke stanice gde kupi pridošlice iz unutrašnjosti koje su se uputile ka aerodromu. Ova opcija je kraća, jer ne staje baš na svaku stanicu i koristi neke prečice, ali opet, ređa je i pritom je znatno skuplja, a praktično je mini autobus, pa se putnici odlučuju za ovaj vid transporta ukoliko baš naiđu na njega ili užasno kasne, pa žele da stignu do Surčina u što kraćem vremenskom periodu. Naravno, postoji i opcija taksija koji stalno vrebaju na prometnim mestima, oni možda jesu brzi, ali su zato i nepristupačni za budžet.

 

Taksi transfer – povoljan i udoban prevoz putnika

 

Jedna od povoljnijih opcija dolazi u vidu taksi transfera koju Vam mi nudimo. Iako u samom nazivu usluge stoji reč taksi, mi nismo običan taksi. Mi nudimo uslugu taksi transfera sa vozačem do aerodroma i nazad. Uslugu mogu da koriste ne samo putnici iz Beograda, dostupna je na teritoriji cele Srbije. Pored prevoza putnika do aerodroma i nazad, nudimo i usluge prevoza putnika do drugih destinacija u zemlji.

 

Prevoz putnika pogodan i za noćne vožnje

 

Kombi prevoz do aerodroma Beograd je idealna stvar kada imate let u noćnim satima. Na ovaj način ne morate u sitne sate da zove druga ili drugaricu, niti da juriti i žurite na dnevni ili noćni prevoz kako biste stigli na vreme, zadihani i umorni, a niste ni krenuli na putovanje. Taksi transfer do aerodroma je brz, efikasan prevoz putnika sa kojim nećete kasniti. Naš vozni park raspolaže minibusom, lux vozilom i standardnim vozilom. Prilikom poziva, Vi birate kojim sredstvom želite da se vozite. Nudimo opciju rezervacije, tako da možete unapred zakazati vozilo, napomenuti koji broj putnika je u pitanju i sa koje tačke krećete. Udobna vozila, adekvatna brzina i profesionalan tim, prednosti taksi transfera putnika do aerodroma.

Uslugu rezeracije taksi transfer možete sada uraditi i online putem. Kada je reč o ceni taksi prevoza putnika one su fiksne koju možete platiti i unapred platnom karticom, ukoliko želite. Ako putujete sa mališanima, nudimo opciju dodavanja posebnih sedišta i za njih, kako bi i oni imali ugodnu vožnju.

Taksi transfer putnika do aerodrama uvek tačan i udoban. Da vaše vožnje budu lagodne i prijatne.

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesite kod: