Taksi protiv autobusa za prevoz Niš - Aerodrom Nikola Tesla

30.05.2017  |  Komentari: 0

 

Ako želite udoban i brz prevoz Niš - aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, onda izaberite taksi prevoz do aerodroma.

 

Transfer do aerodroma Beograd

 

Kada vam je potreban transfer do aerodroma Beograd, možete se opredeliti za jedan od više načina prevoza koji se nude - autobuski, kombi ili taksi prevoz do aerodroma. Međutim, kada živite u nekom drugom gradu, vožnja do aerodroma u Beogradu nije tako kratka i trebalo bi da bude udobna. Beograd je udaljen od Niša 209 kilometara, tako da put traje čak do tri-četiri sata. Pored toga, prevoz treba izabrati i u skladu sa terminom poletanja aviona. Tu je i problem prtljaga, ko će ga uneti, kako ga doneti do prevoza, kako ga izneti do aerodroma i slično.

 

Da, puno toga treba uzeti u obzir.

Taksi prevoz do aerodroma

 

Vožnja do aerodroma autobusom

 

Na raspolaganju imate razne opcije za prevoz Niš - aerodrom Nikola Tesla. Autobuski prevoz je najuobičajeniji i najčešće korišćen. Međutim, često termini prevoza nisu najbolje usklađeni sa terminima poletanja aviona. To znači da ćete morati da provedete ponekad i nekoliko sati u čekanju na aerodromu. Takođe, s obzirom da potražnja nije tako velika, obično su u ponudi jedan do dva termina polaska u prepodnevnim i popodnevnim časovima. Vožnja do aerodroma traje najmanje tri i po sata, a češće i duže. Naravno, prtljag nosite sami i do autobuske stanice i od autobusa do aerodroma. Pošto je najčešće u pitanju veći prtljag, to baš i nije najkomotnija varijanta, zar ne? Pored toga, ako niste blizu autobuskog stajališta, potrebno je nekoga naterati da vas odveze do autobusa. Svakako, ako posedujete kola, možete se odvesti sami do autobuskog stajališta i nadati se da možete naći gde da se parkirate u bliziti a opet na sigurnom mestu. Jer ne možete se parkirati predaleko zbog prtljaga koji treba dovući do autobusa, a ne smete se parkirati ni bilo gde. Jer kola moraju biti na sigurnom sve vreme koje budete proveli na putu, što može biti i nekoliko nedelja, pa i meseci.

 

Javni kombi prevoz Niš - Beograd aerodrom

 

Pored autobusa, možete izabrati i javni kombi prevoz do aerodroma Nikola Tesla ili za prevoz do aerodroma iz Niša. To je već može biti malo udobnija varijanta. Prtljag donosite sami ili kombi dolazi na vašu adresu, u zavisnosti od prevoznika. Vožnja do aerodroma traje kraće, međutim i ovde se vozite sa drugim putnicima, tako da nemate pun komfor i takođe su termini usklađeni sa većim brojem putnika koji idu na različite letove. Kombi prevoz Niš - Beograd aerodrom svakako je bolja varijanta od autobusa, ali ne i najbolja.

 

Taksi do aerodroma Nikola Tesla

 

Najudobnija varijanta je taksi do aerodroma Nikola Tesla. Taksi prevoz do aerodroma vam nudi pun komfor u svakom mogućem smislu. Ako izaberete taksi do aerodroma Nikola Tesla, budite sigurni da ćete stići najbrže i najkomotnije. Takođe, vožnja do aerodroma taksijem je potpuno usklađena vašim potrebama. Taksi će doći na vašu adresu, vozač će vam pomoći oko prtljaga pri polasku, ali i kada stignete na aerodrom. I naravno, imaćete pun komfor da se vozite sami. To znači da je i termin polaska za taksi prevoz Niš - aerodrom Nikola Tesla usklađen terminu polaska vašeg aviona. Sada ne morate da čekate satima do poletanja aviona. Stići ćete taman na vreme da čekirate kartu i odložite prtljag. Dakle, nije potrebno niko pored taksija da vas vozi bilo gde, ne morate svoja kola da ostavljate na nesigurna mesta i strepite zbog njih dok ste na putu, ne morate da se maltretirate sa prtljagom, ne morate da čekate satima na aerodromu zbog neusklađenosti prevoza i poslaska aviona, ne morate da trpite nepoznate ljude, a o komforu da i ne pričamo.

 

Da, taksi prevoz do aerodroma je najkraći, najudobniji i potpuno usklađen vašim potrebama. Pri tome, nije mnogo ni skuplji od drugih načina prevoza. Ako želite sve u jednom – komfor, tačnost i povoljnu cenu, izaberite Airport-Transfer-Belgrade. Mi organizujemo  svaki transfer sa aerodroma u svim pravcima, po vašoj želji, po najpovoljnijim i unapred utvrđenim cenama. Na vama je samo da rezervišite transfer, a ostalo prepustite nama. Airport-Transfer-Belgrade nudi najpovoljniji i najudobniji taksi prevoz do aerodroma.

 

Lični kombi prevoz Niš - Beograd aerodrom

 

Ako putujete sa većom grupom ljudi, ili sa porodicom koja broji više od 4 člana, nudimo i kombi prevoz do aerodroma Nikola Tesla. Tako imate iste pogodnosti i komfor koje ima taksi, a obezbeđujete prevoz za veći broj vama poznatih i dragih ljudi. Za malu decu, obezbeđujemo i specijalizovana sedišta za njih.

 

U svakom slučaju, bilo da vam je potreban taksi ili lični kombi prevoz Niš - aerodrom Nikola Tesla , mi smo tu za vas da učinimo vaše putovanje još boljim i pri.

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesite kod: