Zašto je bolji taxi transfer do aerodroma Nikola Tesla

30.05.2017  |  Komentari: 1

Vožnja do aerodroma iz Beograda

 

Putujete na odmor avionom ili imate poslovne obaveze, koje ćete brže i efikasnije  obaviti ako putujete avionom? Posao koji zahteva avionski prevoz znači da ste uspešni u svom poslu.Odmor nakon cele godine napornog rada i malo slobodnog vremena divno zvuči, bilo da je u pitanju neka obližnja ili egzotična destinacija. U oba slučaja nemate vremena za gubljenje i potreban vam je kvalitetan transfer do aerodroma Beograd.


Ako ste iz Beograda, možete se odlučiti da do aerodroma stignete redovnom linijom GSP-a koja kreće sa Zelenog venca. U tom slučaju morate biti spremni na gužvu, presedanja da biste došli do početne stanice, ali i na to da će vožnja do aerodroma potrajati.

 

Drugo rešenje je da idete linijom A1, koja kreće sa Slavije i, takođe, usput skuplja putnike, ali, na sreću, ne staje na svakoj stanici i omogućava brži transfer do aerodroma Beograd.

Aerodrom Nikola Tesla

Vožnja do aerodroma za putnike iz unutrašnjosti


Ako niste iz Beograda, transfer do aerodroma Beograd predstavlja malo veći problem. Morate se voziti autobusom do Beograda i onda ponovo tražiti prevoz do aerodroma. Ili možete zamoliti nekog od članova porodice, prijatelje ili komšije da vas dovezu i sačekaju kad se vraćate, što može biti poprilično nezgodno ako putujete noću ili u toku nečijeg radnog vremena.


Bilo da ste iz Beograda ili unutrašnjosti, možete odlučiti da vam prevoz bude taksi do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Iako to izgleda kao najpraktičnije rešenje, problem može da nastane ako ne unajmite profesionalnu i odgovornu taksi službu jer cena taksija do aerodroma može poprilično da varira.
 

Taxi do aerodroma Nikola Tesla


Ne želite da nervozni uđete u avion i loše započnete odmor, niti da umorni od puta do aerodroma krenete na poslovni sastanak? Pravo rešenje za vas, bez obzira da li ste iz Beograda ili unutrašnjosti,  jeste kvalitetan i udoban taxi do aerodroma Nikola Tesla sa iskusnim, prijatnim i odgovornim vozačima.


Airport Transfer Belgrade nije obična taxi služba. Specijalnost nam je transfer do aerodroma Beograd sa bilo koje destinacije u Beogradu, ali i u celoj zemlji. Druga specijalnost je prevoz do aerodroma iz Niša, ali  i nazad do bilo kog odredišta u Srbiji, što znači da se možete odlučiti i za  prevoz Niš - aerodrom Nikola Tesla.


Profesionalni kvalitet kompanije Airport Transfer Belgrade ogleda se u sledećem:

  • Krećete sa kućne, ili bilo koje druge  adrese koju ste vi izabrali kao polazište i u vreme koje vama odgovara.
  • Sami birate moderno, klimatizovano vozilo – standardno vozilo, lux vozilo ili minibus, tj. kombi prevoz do aerodroma Nikola Tesla.
  • Kombi prevoz do aerodroma Nikola Tesla ili prevoz do aerodroma iz Niša predstavlja vožnju sa vozačem i osam putnika ukupno. Ako putujete sa decom, imate mogućnost postavljanja dečjeg sedišta.
  • Ako želite da rezervišete taksi do aerodroma Nikola Tesla, rezervaciju je moguće obaviti telefonskim putem – call centar vam je na usluzi od ponedeljka do subote, u vremenu 09 – 20.  Međutim, moguće su i online rezervacije dostupne 24 časa svakodnevno.
  • Cena taksija do aerodroma zavisi od vozila koje ste odabrali, od polazišta i odredišta, od toga koliko odraslih osoba ili dece putuje, da li su vam potrebna sedišta za bebe i decu i da li želite transfer u oba smera.  Dakle, cena taksija do aerodroma nije trenutno , proizvoljno rešenje, već predstavlja unapred utvrđenu i svima, i pre puta, dostupnu tarifu.
  • Ako se odlučite za transfer u oba smera, ili vam je aerodrom polazišna tačka, tu će vas sačekati vozač koji će držati tablu sa vašim imenom da ga ne biste tražili i tako gubili još ono malo dragocenog vremena koje vam je ostalo do povratka na redovni posao.
     
Komentari(1)
Napiši komentar
Ljilja Kilibarda
27.09.2018 16:55
Dobar dan
Interesuje me cijena od aerodrom Beograd do grada Beograd (adresa kralja Milena 4) sa 2 osobe. Moj let dolazi 14 oktobar u 17 i 50 uvece
Hvala Odgovori
Ljilja Kilibarda
27.09.2018 16:55
Dobar dan
Interesuje me cijena od aerodrom Beograd do grada Beograd (adresa kralja Milena 4) sa 2 osobe. Moj let dolazi 14 oktobar u 17 i 50 uvece
Hvala
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesite kod: